Fons Sonnemans over Microsoft Build bij iSense

Microsoft’s Build 2016 gemist?

Heb jij de Build van Microsoft in San Francisco gemist maar wil je toch op de hoogte zijn van al het nieuws rondom Microsoft? Wil je weten wat er allemaal nieuw is op het gebied van Windows10, ASP.NET, .NET en Xamarin? Wij kennen iemand die er wel bij gaat zijn en hij is zo aardig om het bij ons allemaal nog eens te komen vertellen! Microsoft komt zeker met een hoop verrassingen maar wat er precies allemaal besproken wordt, weten wij ook nog niet! Dit jaar niks missen? Op 21 april vertelt Fons Sonnemans je al het nieuws!

Weet je niet wat de ‘Build’ is? Check snel: build.microsoft.com

Microsoft organiseert ieder jaar de ‘Build’ in San Francisco, ook dit jaar belooft het een festival van vernieuwing te worden. Microsoft gaat zich focussen op het ondersteunen van ontwikkelaars maar ook op andere vlakken gaat er veel gereleased worden. Tijdens de ‘Build’ in maart 2016 zal Microsoft de laatste tools en technieken presenteren.

Meer informatie en aanmelden kan via de site van iSense.

leave your comment