Avond over cross-platform mobile apps

Het is alweer een hele tijd geleden dat we een avond georganiseerd hebben. Hoogste tijd voor een avond dus!

CentricDe volgende avond zal gehouden worden op 2 april 2015. We zijn deze avond uitgenodigd door Centric om in Gouda wat te vertellen over het ontwikkelen van cross-platform mobile apps gebruik makend van Visual Studio en Microsoft tooling. Fons Sonnemans zal laten zien hoe je in Visual Studio een Android app kunt maken met Xamarin. Timmy Kokke gaat laten zien hoe je de Apache Cordova tools en JavaScript gebruikt om met een app te maken.

De avond zal er als volgt uit gaan zien:

17:30 – 18:15 : Ontvangst en hapje eten

18:15 – 18:20 : Welkomstwoord

18:20 – 19:20 : Apache Cordova

19:20 – 19:30 : Pauze

19:30 – 20:30 : Xamarin

20:30 –            : Borrel

Update
Vanwege het lage aantal aanmeldingen is helaas besloten de avond uit te stellen. De nieuwe datum is op dit moment nog niet bekend. Schijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op twitter en we laten het je weten zodra de nieuwe datum bekend is.

leave your comment