Webinar: How to make more money on Windows Phone?

UPDATE 19/11/2014: Wegens ziekte is de webinar een week uitgesteld. En zal dus gaan gehouden worden op 26 november.

 

Op 19 November organiseert Fortumo de Webinar: How to make more money on Windows Phone? De webinar is bedoeld voor Nederlandse en Belgische Windows Phone ontwikkelaars en laat zien hoe in de inkomsten uit je apps kunt verhogen. De webinar zal ingaan op:

  1. User engagement – Hoe krijg je je gebruikers zover dat ze gaan betalen voor je apps?
  2. Lokalisatie en de gevolgen hiervan op de inkomsten
  3. Hoe gebruik je campagnes om inkomsten te stimuleren?
  4. Uitgiftegedrag van de gebruikers beïnvloeden en het verhogen van inkomsten door prijslokalisatie
  5. Technische demo over het toevoegen van de carrier billing SDK van Fortuma in apps gemaakt met Unity

Inschrijven kan op https://www3.gotomeeting.com/register/187112654

 

fortumo-mobile-payments-logo Fortumo houdt zich bezig met wereldwijde mobiele betalingen en helpt ontwikkelaars inkomsten te genereren in 80 landen door middel van carrier billing. Fortumo heeft meer dan 5 jaar ervaring in het leveren van in-app purchasing voor Android apps en 2 jaar ervaring op het gebied van Windows Phone en Windows 8. De in-app purchasing SDK van Fortumo wordt gebruikt door ontwikkelaars als Game Insight, Creative Mobile, Gameloft, GLU Mobile, Rovio and Electronic Arts.

leave your comment